De beste versie van jezelf

Wij hebben alles in huis om jou weer de beste versie van jezelf te laten zijn
en daarmee je persoonlijk en / of je bedrijf te laten groeien

Is het FyVIP Programma 

iets voor jou?

FyVip heeft een uniek vitaliteitsprogramma ontwikkeld dat echt werkt. Onze missie is om iedereen te laten ervaren wat het daadwerkelijk inhoudt om de beste versie van jezelf te zijn want alleen dan kun jij ook de betere en gezondere opvoeder, partner of ondernemer zijn.

Het fysieke aspect van vitaliteit is erg belangrijk. Slaapproblemen, stress, energieproblemen, pijnklachten, spanningsklachten en vele andere ongemakken hinderen je om het optimale uit jou en je onderneming te halen.

Veel fysieke klachten hebben een mentale oorsprong en daarom combineert FyVIP als een van de weinigen het fysieke programma met een unieke manier van coaching. Dus zowel mentale als een lichaamsgerichte aanpak. Wij combineren onze kwaliteit en kennis als gezondheid expert om met aandacht voor jou een programma op maat te maken waarbij hoofd, hart en lijf in verbinding komen.

De oplossing van jouw klachten komen uit deze BASIS Pijlers:

Bewegen

Bewustzijn

Ademhaling

Aandacht

Stress

Stress mindset

Immuunsyst

Inspiratie

Slaap

Slow down

Voeding

Vertrouwen

Samen kijken we hoe je stap voor stap gezondere keuzes voor jezelf gaat maken en welke jou uiteindelijk tot een betere en gezondere persoon maakt. 


Ontdek de beste versie van jezelf en je bedrijf!

Uitgebreide vitaliteitscheck doen? 


‘Zorg goed voor je eigen lichaam en geest, het is de enige plek waar je in kunt leven’