FyVIP ProgrammaUniek programma

Hoe helpen wij jou naar een gezond lichaam en een gezonde geest;

  • vol energie de hele dag 
  • doorslapen en uitgerust wakker worden
  • zonder fysieke ongemakken als rugpijn, hoofdpijn of andere pijntjes
  • goed kunnen omgaan met stress
  • prachtige resultaten met persoonlijke groei door bewustwording in je klachten!

Coaching en ontspanning

Om stress gerelateerde klachten goed te begrijpen hebben zowel Sjoerd als Jolanda jaren gestudeerd op het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Wij benaderen je klachten op een andere manier. Daaruit is een unieke methode ontstaan.  Je hoeft alleen de juiste knopjes  drukken om bij die antwoorden te komen :-). Wij helpen je mee om signalen te vertalen, je lichaam en geest in balans te brengen zodat jij fysiek, emotioneel, mentaal en lekker in je vel zit. En dat gaat je een hoop opleveren!

Hoe ziet het FyVIP programma eruit?

In 4 stappen naar meer vitaliteit 

1) Het programma start met het invullen van een uitgebreide vragenlijst en tijdens de 1e afspraak worden er diverse holistische metingen gedaan waaronder een stress meting, want meten = weten. We maken een plan van aanpak aan de hand van je wensen en doelstellingen en we bespreken ook gelijk de oorzaak van je klachten aan de hand van  6 pijlers.  

2) We plannen een volgende afspraak waarin praktische tips aan bod komen om je probleem op te lossen. Dit kunnen adviezen om beter te slapen, een lichaamsbehandeling om te ontspannen en aanpassingen in je voeding om een boost te geven aan jouw gezondheid etc. 

3) De sessies erna zijn een combinatie van  coaching en lichaamsgerichte behandelingen als massage en/of ontspanningstherapie. Wat is het probleem waar je doorheen wilt werken vandaag? Waar ligt je passie? Waar wordt je gelukkig van? Wat zou je anders willen doen, en wat wil je wel? Wat heb je op dit moment nodig? Deze sessies zijn altijd positief ingesteld en zijn gemaakt om het beste uit jezelf naar boven te halen. 

4) Gedurende het traject kijken we naar aanpassingen in je leefstijl. We maken indien nodig gebruik van supplementen om jouw energie een boost te geven. Er wordt ook opnieuw een stress meting uitgevoerd om je positieve resultaten uit dit traject terug te zien in je meting.

Wil je direct aan de slag met je gezondheid?