FyVIP ProgrammaWat is het precies wat wij doen? 

Hoe helpen wij jou naar een gezond lichaam;

  • vol energie de hele dag 
  • dat altijd diep slaapt en uitgerust wakker wordt
  • zonder fysieke ongemakken als hoofdpijn of andere pijntjes
  • dat goed is in het omgaan met stress
  • zonder darmklachten
  • met nog vele andere prachtige resultaten!

Wat maakt ons FyVIP programma uniek en wat kun je verwachten als je je aanmeldt?


Wij zagen als fysiotherapeuten veel ontevredenheid bij mensen die rondliepen met langdurige problemen. Ze voelden zich niet begrepen door de specialist, merkten niet direct resultaat en voelden zich 'van het kastje naar de muur gestuurd'. Om langdurige klachten goed te kunnen begrijpen hebben we jaren gestudeerd en hebben een uniek model ontwikkeld. Wij benaderen je klachten op een holisitsche manier en vanuit 6 basis pijlers.

Hoe breder je naar iemand kijkt, hoe beter iemand zich begrepen voelt en hoe meer oplossingen je vindt.

Daarbij merkten wij dat specialisten in de praktijk maar weinig tijd hadden om de klacht uitvoerig te begrijpen en echt proberen te snappen. Geen wonder dat klachten niet opgelost worden als je niet uitgebreid de tijd hebt! Daarom nemen wij elke sessie van het traject een uur de tijd. Zo kunnen we uitvoerig de tijd nemen om echt tot de oorzaak van de klacht door te dringen en ook tijd te hebben om goed advies te geven en te zoeken naar wat het beste bij je past. 

Hoe ziet een FyVIP programma eruit? Wat kun je verwachten?

Het programma start met het invullen van een uitgebreide vragenlijst. We plannen een afspraak om deze uitvoerig te bespreken, geen enkel detail wordt gemist. Tijdens deze afspraak wordt je uitgelegd waar de oorzaak van je klacht vandaan komt en in welke volgorde we gaan werken aan dit probleem.

We plannen een volgende afspraak waarin de praktische tips aan bod komen om dit probleem op te lossen. Dit kunnen aanpassingen in je voedingsschema zijn, adviezen om beter te slapen, etc.

Vanaf nu krijg je elke week een mail van ons met een video of andere informatie. Soms met een stukje herhaling, maar vaak ook met nieuwe tips.

De sessie erna is een coachingsessie. Waar ligt jouw passie? Waar word je gelukkig van? En ben je de doelen die je nastreeft ook echt aan het behalen? Deze sessies zijn altijd positief ingesteld en zijn gemaakt om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Je bent nooit te oud om te leren, dus waarom zou je stoppen met jezelf te ontwikkelen?

Benieuwd wat wij voor jou 

kunnen betekenen?

arrow_drop_up arrow_drop_down