FyVIP ProgrammaWat is het precies wat wij doen? 

Hoe helpen wij jou naar een gezond lichaam en een gezonde geest;

  • vol energie de hele dag 
  • altijd diep slaapt en uitgerust wakker wordt
  • zonder fysieke ongemakken als hoofdpijn of andere pijntjes
  • dat goed is in het omgaan met stress
  • zonder darmklachten
  • met nog vele andere prachtige resultaten door persoonlijke innerlijke groei!

Wat maakt ons FyVIP programma uniek en wat kun je verwachten als je je aanmeldt?

Ik zag als  fysiotherapeut veel ontevredenheid bij mensen die rondliepen met langdurige problemen. Ze voelden zich niet begrepen door de specialist, merkten niet direct resultaat en voelden zich 'van het kastje naar de muur gestuurd'. Om langdurige klachten goed te kunnen begrijpen hebben zowel Jolanda als Sjoerd jaren gestudeerd op het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Daaruit is een uniek model gerold. Wij benaderen je klachten op een holisitsche manier en vanuit 6 basis pijlers.

Hoe breder je leert kijken, hoe beter iemand zich begrepen voelt en hoe meer oplossingen je voor handen hebt om balans te creeeren in lichaam en geest! 

Hoe ziet een FyVIP programma eruit? Wat kun je verwachten?

Het programma start met het invullen van een uitgebreide vragenlijst. We plannen een afspraak om deze uitvoerig te bespreken, geen enkel detail wordt gemist. Tijdens deze afspraak wordt je uitgelegd waar de oorzaak van je klacht vandaan komt en in welke volgorde we gaan werken aan dit probleem.

We plannen een volgende afspraak waarin de praktische tips aan bod komen om dit probleem op te lossen. Dit kunnen aanpassingen in je voedingsschema zijn, adviezen om beter te slapen of een lichaamsgerichte behandeling, etc.

De sessie erna is een coachingsessie. Waar ligt jouw passie? Waar word je gelukkig van? En ben je de doelen die je nastreeft ook echt aan het behalen? Deze sessies zijn altijd positief ingesteld en zijn gemaakt om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Je bent nooit te oud om te leren, dus waarom zou je stoppen met jezelf te ontwikkelen?

Benieuwd wat wij voor jou 

kunnen betekenen?