arrow_drop_up arrow_drop_down

Een totaal oplossing 

voor een fit en vitaal leven

Veel ondernemende mensen zijn hun ‘beste versie van zichzelf’ kwijt geraakt. Het is onze missie om zoveel mogelijk van deze mensen te helpen. 

De oplossing voor deze klachten zit hem in terug gaan naar de basis. FyVIP coacht op problemen in:

  • Bewegen
  • Ademhaling
  • Slaap
  • het Immuunsysteem
  • Stress
  • En voeding

Onze unieke aanpak van coaching zorgt voor nieuwe inzichten die je helpen om daadwerkelijk de beste versie van jezelf te worden en te blijven!

"Ik ben me bewust geworden dat ik zelf de controle heb over mijn eigen leven en voel me fitter dan ooit"


"Normaal was het na het werken helemaal klaar, nu kan ik gewoon op de motor stappen en ben ik helemaal fris en fruitig"


"Vooraf had ik wel zoiets van hoe ga ik dit doen? Het is mij 100% mee gevallen, het is goed vol te houden"


Deelnemers van ons programma 

worden geholpen door

Sjoerd de Jong

“Vitaliteit is een recht! Een gezonde geest in een gezond lichaam is mijn motto"

Sjoerd is eigenaar van de Jong Fysiotherapie Ede. Hij is naast sportfysiotherapeut ook Nes Health Vitaliteitscoach en heeft één missie:


Ondernemende mensen motiveren en inspireren niet alleen succesvol te zijn, maar juist het beste uit zichzelf te halen om succesvol te zijn binnen werk en priveleven.


Hij volgde diverse trainingen waaronder mind fullness, running therapie, personal hormonal profiling, integratieve geneeskund en TCM. In zijn behandelingen wordt er gewerkt aan het balanceren van het fysieke lijf, maar er is zeker ook aandacht voor emotie, overtuigingen, gedachten en gedrag. 


Het besef dat je zelf richting kunt geven aan je gezondheid en levensgeluk vind ik belangrijk juist door het inzetten van jouw BASIS pijlers

Bewegen

Ademhaling

Slaap

Immuunsysteem

Stressmanagement 


Sjoerd is de drijvende kracht achter de 1 op 1 FyVIP trajecten en FyVIP Netwerk. Daarnaast verzorgt hij  op maat trajecten van vitaliteit binnen bedrijven.

Jolanda de Jong

Ik kijk vanuit een holistische blik om de oorzaak achter fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten aan te pakken, zodat lichaam en geest weer in balans komen". 


Jolanda heeft haar achtergrond in de natuurlijke geneeswijze en is oprichter van De Jong Fysiotherapie en Praktijk Bewust Gevoelig.


Mijn missie:

mensen inspireren en begeleiden om weer te gaan stralen van binnenuit door het inzetten van je fysieke, emotionele en mentale energie en dat op een laagdrempelige “nuchtere” manier.


Ik vind het belangrijk dat je vooral kijkt naar je eigen wijsheid. Wij leggen de puzzelstukjes op een rij zodat jouw zelf helend vermogen automatisch aan het werk gaat.


Jolanda is aan FyVIP verbonden als Sensi-plus therapeute en Online Vitaliteitscoach bij de online leeromgeving van FyVIP (expert  HSP)

Milou Hubers 

Vanaf 2020 wordt Milou toegevoegd aan het team van specialisten binnen FyVIP.

Milou is naast fysiotherapeute bij De Jong Fysiotherapie ook ZwangerFit en MamaFit docente. Vanuit die rol ziet zij veel zwangeren en jonge moeders binnen de praktijk.

"Ik kwam er al snel achter dat de jonge mensen die ik behandel of les geef bij ZwangerFit met veel meer klachten rondliepen dan zwangerschapskwaaltjes."

Mensen lopen veel te lang rond met:

- Slaapproblemen

- Darmklachten

- Energieproblemen

- Langdurige pijnklachten


Voor deze klachten vinden zowel jonge vrouwen als zwangeren geen complete oplossing. Door de inzet van het unieke FyVIP programma worden mensen weer helemaal terug in hun kracht gezet!

Milou verzorgt  per 2020 trajecten van vitaliteit binnen de doelgroep zwangeren en jonge werkende vrouwen.

Benieuwd of wij iets voor jou 

kunnen betekenen?