Deelnemers van ons programma 

worden geholpen door

vitaliteitscoach voor ondernemers

Sjoerd de Jong

“Vitaliteit is een recht! Een gezonde geest in een gezond lichaam is mijn motto"

Sjoerd is eigenaar van de Jong Fysiotherapie in Ede. Sinds een aantal jaren is hij zich meer en meer gaan specialiseren in Vitaliteitscoaching en Hypnotherapie en heeft één missie:


Mensen motiveren en inspireren niet alleen succesvol te zijn, maar juist balans te brengen tussen lichaam en geest en werk en prive. Dat is  pas echt succesvol zijn.


Hij volgde diverse trainingen waaronder mind fullness, running therapie, personal hormonal profiling, integratieve geneeskunde, TCM en Hypnotherapie. In zijn behandelingen wordt er gewerkt aan het balanceren van het fysieke lijf, er is zeker net zoveel aandacht voor emotie, overtuigingen, gedachten en gedrag. 


Het besef dat je zelf richting kunt geven aan je gezondheid en levensgeluk vind ik belangrijk juist door het inzetten van jouw BASIS pijlers

Bewegen & Bewust zijn

Ademhaling & Aandacht

Slaap en Suffen

Immuunsysteem & Inspiratie

Stress en Stressmanagement 


Sjoerd is de drijvende kracht achter de 1 op 1 FyVIP trajecten, FyVIP Netwerk en prive retreats. Daarnaast verzorgt hij op maat trajecten van vitaliteit binnen bedrijven.

vitaliteitscoach voor ondernemers

Jolanda de Jong

Ik kijk vanuit een holistische blik om de oorzaak achter fysieke, mentale, emotionele of energetische klachten aan te pakken, zodat lichaam en geest weer in balans komen". 


Jolanda heeft haar achtergrond in de natuurlijke geneeswijze en is oprichter van De Jong Fysiotherapie en Praktijk Bewust Gevoelig in Ede.


Mijn missie:

mensen inspireren en begeleiden om weer te gaan stralen van binnenuit door het inzetten van je fysieke, emotionele en mentale energie en dat op een laagdrempelige “nuchtere” manier.


Ik vind het belangrijk dat je vooral kijkt naar je eigen wijsheid. Wij leggen de puzzelstukjes op een rij zodat jouw zelfhelend vermogen automatisch aan het werk gaat.

Daarnaast vind ik het minstens zo belangrijk dat je het geleerde ook direct in de praktijk kan brengen. En was mijn doel om de gedegen kennis en tips die je in sessies krijgt, ook vast te leggen in een online leeromgeving om in je eigen tijd en tempo nog eens na te lezen. 


Jolanda is aan FyVIP verbonden als Sensi-plus therapeute en als HSP expert  in de(prive) retreats en daarnaast verzorgt zij de online leeromgeving van FyVIP  

Een totaal oplossing 

voor een fit en vitaal leven

Veel ondernemende mensen zijn hun ‘beste versie van zichzelf’ kwijt geraakt. Het is onze missie om zoveel mogelijk van deze mensen te helpen. 

De oplossing voor deze klachten zit hem in terug gaan naar de basis. FyVIP coacht op problemen in:

  • Bewegen en Bewustzijn
  • Ademhaling en Aandacht
  • Slaap en Suffen
  • het Immuunsysteem en Inspiratie
  • Stress en Stress mindset
  • Voeding en vertrouwen

Onze unieke aanpak van coaching zorgt voor nieuwe inzichten die je helpen om daadwerkelijk de beste versie van jezelf en je bedrijf te worden en te blijven!

"Ik ben me bewust geworden dat ik zelf de controle heb over mijn eigen leven en voel me fitter dan ooit"


"Normaal was het na het werken helemaal klaar, nu kan ik gewoon op de motor stappen en ben ik helemaal fris en fruitig"


"Vooraf had ik wel zoiets van hoe ga ik dit doen? Het is mij 100% mee gevallen, het is goed vol te houden"


Wil je weten of wij iets voor jou 

kunnen betekenen?