De Specialisten

"Wij helpen jou met een totaaloplossing voor een fit en vitaal leven"

Deelnemers van ons programma 

worden geholpen door

vitaliteitscoach voor ondernemers

Sjoerd de Jong

“Ik kijk vanuit een andere blik naar je lichaam en geest om de verbinding tussen hoofd en lijf weer te herstellen en te versterken voor de beste versie van jezelf te leven" Dat is tenslotte pas echt plezierig leven

Sjoerd is eigenaar van de Jong Fysiotherapie in Ede en leefstijlcoach bij FyVIP gespecialiseerd in vitaliteit en holistisch coachen bij ondernemers en ondernemende mensen. Daarnaast is hij erkend onstpanningstherapeut (incl. hypnotherapeut) en de Pijn Reset Methode coach voor het blijvend oplossen van o.a. chronische  rugpijn, nek- en schouderklachten. Hij heeft één missie:

Ondernemers motiveren en inspireren niet alleen succesvol te zijn, maar juist balans te brengen tussen lichaam en geest en werk en privé. Dat is  pas echt succesvol zijn.

Hij volgde diverse trainingen waaronder Mylogenics,een zeer effectieve test- en behandelmethodiek bij blessures,  mindfulness, running therapie, leefstijlcoaching, personal hormonal profiling, integratieve geneeskunde en hypnotherapie. In zijn behandelingen wordt er in eerste instantie gewerkt aan het balanceren van het fysieke lijf, er is zeker net zoveel aandacht voor emoties, overtuigingen, gedachten en gedrag. 

Het besef dat je zelf richting kunt geven aan je gezondheid en levensgeluk vind ik erg belangrijk.


Sjoerd is de drijvende kracht achter de 1 op 1 FyVIP trajecten, FyVYP ontspanningsessies en prive retreats. Daarnaast verzorgt hij op maat trajecten binnen bedrijven.

vitaliteitscoach voor ondernemers

Jolanda de Jong

"Breng het beste in je zelf naar boven laat energie voor je werken en je straalt weer van binnenuit!"

Jolanda is HSP expert en natuurgeneeskundig sensitherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Daarnaast is ze medeoprichter van De Jong Fysiotherapie en eigenaar van Praktijk Bewust Gevoelig in Ede.


Mijn missie:

Mensen inspireren en begeleiden om meer bewustzijn te creëren in zichzelf zodat zij weer gaan stralen van binnenuit en daarmee hun omgeving mee veranderen in positieve zin.  


Ik vind het belangrijk dat je vooral kijkt naar je eigen wijsheid. Wij leggen de puzzelstukjes op een rij zodat jouw zelfhelend vermogen automatisch aan het werk gaat.Daarnaast vind ik het minstens zo belangrijk dat je het geleerde ook direct in de praktijk kan brengen. En was mijn doel om de gedegen kennis, tips en oefeningen die je in sessies krijgt, ook vast te leggen in een online leeromgeving om in je eigen tijd en tempo nog eens na te lezen of de oefeningen te doen. 


Jolanda is aan FyVIP verbonden als Sensi-plus therapeute, HSP expert bij prive retreats. Daarnaast verzorgt zij de gehele online leeromgeving van FyVIP.

Een totaal oplossing 

voor een fit en vitaal leven

Veel ondernemende mensen zijn hun ‘beste versie van zichzelf’ kwijt geraakt. Het is onze missie om zoveel mogelijk van deze mensen te helpen. 

De oplossing voor deze klachten zit hem in terug gaan naar de basis. FyVIP coacht op problemen op het gebied van

  • Bewegen en Bewustwording
  • Ademhaling en Aandacht
  • Slaap en Slow down
  •  Immuunsysteem en Inspiratie
  • Stress en Stress mindset
  • Voeding en Vertrouwen

Onze unieke aanpak van coaching zorgt voor nieuwe inzichten die je helpen om daadwerkelijk de beste versie van jezelf en je bedrijf te worden en te blijven!

"Ik ben me bewust geworden dat ik zelf de controle heb over mijn eigen leven en voel me fitter dan ooit"


"Normaal was het na het werken helemaal klaar, nu kan ik gewoon op de motor stappen en ben ik helemaal fris en fruitig"


"Vooraf had ik wel zoiets van hoe ga ik dit doen? Het is mij 100% mee gevallen, het is goed vol te houden"


Kunnen we iets voor jou betekenen?