Boost je gezondheidsprogramma

Wil jij ook grip krijgen op jouw energie, mindset en lichaam?

Hoe staat het met jouw goede voornemens?

 Loop jij tegen zaken aan als slecht slapen, telkens blessures in je lijf, futloosheid of weinig focus? En wíl je er ook zelf aan gaan werken, maar besef je dat je een stok achter de deur nodig hebt? En dat gezondheid meer is dan alleen bewegen of voeding?

Je kunt persoonlijk en zakelijk gezien veel meer bereiken wanneer je lichamelijk en geestelijk in balans bent. Geef jezelf weer prioriteit en kies ervoor om jouw energie te verhogen. Doorbreek die overleef-modus. Leer hoe je jouw gewoontes kunt doorbreken, je mind kunt managen en je grenzen kunt verleggen in deze online cursus van 6 weken!

 

We bieden 2 versies van “Boost je gezondheid” trainingen aan.


Optie 1: Online via de leeromgeving van FyVIP

Je werkt dan op je eigen tempo aan je gezondheid door zelf te sporten. Daarnaast is het belangrijk om je mindset aan te pakken, om de uitdagingen van deze tijd positief tegemoet te zien. Door lessen uit de online leeromgeving van FyVIP te volgen weet je weer waarom je bepaalde gezonde keuzes maakt én je lichaam vraagt weer om goed eten en voldoende beweging. Je bent op weg naar de beste versie van jezelf! Weg frustratie, weg die extra kilo’s, weg moe en futloos zijn, Hallo geweldige nieuwe jij!

Optie 2: Fyvip op locatie: 

Je werkt dan wekelijks aan je gezondheid door samen in een selecte groep te sporten. Daarnaast is het belangrijk om je mindset aan te pakken, om de uitdagingen van deze tijd positief tegemoet te zien. Je weet weer waarom je bepaalde gezonde keuzes maakt én je lichaam vraagt weer om goed eten en voldoende beweging. Je bent op weg naar de beste versie van jezelf! Weg frustratie, weg die extra kilo’s, weg moe en futloos zijn, Hallo geweldige nieuwe jij!

 

Wat kan je verwachten van het Boost je Gezondheid programma?

In een aantal weken neem je stap voor stap afscheid van je slechte gewoontes. Door je leefstijl in een selecte groep te resetten en terug te brengen naar de B.A.S.I.S. (V), krijgen je lichaam en geest de kans zichzelf optimaal te herstellen.

✅ Uit je hoofd, in je lijf...

✅ Bewegen zonder prestatie, maar wel effectief...

✅ Lol maken en lachen...

✅ Iedere week een nieuw thema met oefeningen voor balans, loslaten, meer focus krijgen, vertrouwen vergroten en te ontstressen...

✅Thuiskomen met nieuwe energie of juist aan het werk gaan met nieuwe energie...


De expert

Dit programma is ontwikkeld door Sjoerd de Jong van FYVIP/De Jong Fysiotherapie.

Het Boost je Gezondheid programma resultaat:

In 6 weken krijg jij grip op jouw energie, mindset en lichaam.

Zodat jij blijer, gezonder, gelukkiger en succesvoller bent.

 

Start jij vanaf nu ook gezond en fit? Doe dan mee en geef jouw leefstijl, mindset en lichaam een reset!

Opgeven kan via info@fyvip.nl dan neemt Sjoerd de Jong contact met je op.

Wil jij ook grip krijgen op je energie, mindset en leefstijl?