buiten fyvip retreat

Prive retreat op de veluwe

03 december 2021

Heb jij tijd voor jezelf nodig? Ben je druk met alle ballen hoog houden in je leven? Wil je even uit je hoofd, uit de drukte en weer terug bij jezelf komen? Een 1 op 1 retreate is een goede manier om helemaal terug naar jezelf te gaan.

Door een retreat te boeken voor jezelf of voor 2 personen zorgt ervoor dat je weer gaat voelen waar het om gaat. Wat jij nodig hebt, waar jouw behoefte ligt. Een retreat bestaat uit veel mogelijkheden. Bij FyVIP (First Youself Very Imporant Person) hebben wij goed nagedacht over wat alle drukken mensen het meest nodig hebben. Een paar dagen er tussen uit in een mooie natuurlijke omgeving is fijn maar wat fijner is om echt tot rust te komen door een aantal ontspannende behandelingen. Daarnaast is het natuurlijk fijn om nadat je rust hebt genomen ook voor de toekomstige periode te leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen of fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Daarom is een retreat met combinatie van coaching en lichaamsgerichte ontspanning een win-win situatie.

Ben jij er aan toe om je lichaam tot je te laten spreken, inzichten op te doen en vooral ook te ontspannen? Boek dan op jouw eigen moment een prive retreat voor jezelf in. Wil je er meer over weten? Kijk dan zeker even bijFyVIP of Bewust Gevoelig voor de alle mogelijkheden voor een op maat reatreat voor 1 of 2 personen aan de rand van het bos op de veluwe.

Reactie plaatsen