He,  Ondernemer....


Ben je altijd druk in je hoofd, heb je last van stress

Maak kennis met ons unieke FyVIP programma

First Yourself Very Important Person 

 FyVIP First Yourself 

Very Important Person 

Veel ondernemers hanteren maar één strategie: hard werken. En dan vooral IN het bedrijf, in plaats van AAN het bedrijf. Het resultaat is een hard groeiend bedrijf, terwijl je zelf als ondernemer privé steeds minder tijd overhoudt en jezelf eigenlijk voorbij loopt. Deze strategie hou je geen jaren vol en je wordt er ook niet gelukkig van. Sterker nog: het werkt keihard tegen je! Wil jij het ook anders?

Ontdek hoe je snel vaste ingesleten patronen doorbreekt en de beste versie van jezelf bent door verbinding te maken tussen je hoofd, je hart en je lijf!

Word weer die geweldige, enthousiaste, energieke en leuke

versie van jezelf!

"One team, one mission! is een van mijn favoriete uitspraken, zowel in mijn persoonlijke als in mijn zakelijke leven. Het gaat tenslotte altijd om verbinding met... jezelf en de ander"  


Daarom helpen wij je graag.  Met dit unieke FyVIP programma krijg je direct meer energie en doorbreek snel je patronen die je belemmeren de fitte, energieke en leuke versie van jezelf te zijn. We werken op zowel fysiek als op mentaal vlak naar meer energie. We zorgen dat je weer plezier in het werk en plezier in het leven krijgt. Wij garanderen een betrouwbaar en nieuw bewezen methode die je helpt om ontspannen te ondernemen in een gezonder lichaam. We ruimen samen belemmerende en ingesleten patronen op. Als jij lekker in je vel zit straal je dit uit naar je omgeving. Je dierbaren zullen je dankbaar zijn voor deze stap. En jij doet je business bovendien met zoveel meer plezier en gemak!

Ik ben door de coaching een veel leukere baas, partner en vader voor mijn kinderen geworden.

Dat gevoel is onbetaalbaar!


‘Ik ben me bewust geworden dat ik zelf de controle heb over mijn eigen leven en voel me fitter dan ooit’


‘Normaal was het na het werken helemaal klaar, nu kan ik gewoon op de motor stappen en ben ik helemaal fris en fruitig’


Heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden in je dagelijkse leven?

Maar wil je eigenlijk graag:

  • bewust zijn van je lichaam zonder stress klachten als vermoeidheid, slecht slapen,  rugpijn,  etc.
  • gelukkig zijn met de keuzes die je maakt vanuit verbinding  tussen lichaam en geest
  • prestatie drang en hoge werkdruk loslaten 
  • verlost zijn van het knagende gevoel van binnen door  bewijsdrang, gemis, eenzaamheid, perfectionisme, niet goed genoeg zijn of schuldgevoel?
  • niet vermoeid maar juist vol  energie zijn de hele dag 

Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe je zo snel mogelijk je patronen doorbreekt en zo jouw energie  een boost geeft. Werk stap voor stap aan een leefstijl die bij je past!

‘Mijn vitaliteitsscore ging van een 3 naar een 7 en die 7 kan ik eenvoudig behouden’

‘Vooraf had ik wel zoiets van hoe ga ik dit doen? Maar door de combinatie van heldere uitleg, persoonlijke aandacht en wat humor is het mij gelukt om veel beter in mijn vel te zitten.’‘Ik wist niet dat ik zoveel meer energie kon behalen door simpele veranderingen in mijn dagelijkse leven door te voeren. Ik doe nu veel meer met mijn gezin zelfs na een drukke werkdag'