HYPNOTHERAPIE

HYPNOSE

Wat is Hypnotherapie?

Sommige mensen hebben een beeld bij Hypnose, een beeld waar mensen een opdracht krijgen, om allerlei gekke dingen te doen, terwijl ze zich daar niet bewust van zijn. Dit is showhypnose en heeft helemaal niets te maken met hypnotherapie.

Hypnose is een diepe staat van ontspanning, waarin je een directe toegang hebt tot het onderbewustzijn. In je onderbewuste zit de basis van je gedrag, je emoties, je overtuigingen en je denken. Je kritisch denken wordt uitgeschakeld waardoor je makkelijker bij de basis van je gevoel kunt komen. Je bent ontspannen en nog steeds bewust van alles en je bent volledig in controle.

Sommige mensen zijn een beetje huiverig voor hypnose, maar als je auto rijdt hebt je soms het gevoel van, ben ik al hier? Dat is ook al een vorm van hypnose. Of wanneer je zo in je boek zit, dat je je niet bewust bent van je omgeving, is ook al hypnose. Het is helemaal niet eng of zweverig zeg ik dan ook als meest nuchtere hypnotherapeut. Het is voor mij de meest makkelijke manier om snel blokkades en patronen te doorbreken.

Waarom hypnotherapie?

Hypnose is zo'n mooie techniek. Heerlijk in ontspanning je onbewuste de vrijheid geven en je kritische mind even op non-actief zetten.

Hypnotherapie kan, wat jij je probleem noemt, er met wortel en al uit trekken en is inzetbaar voor de meest uitlopende problemen van lichamelijke en/of geestelijke aard. Als je wilt weten waarom je bedrijf niet groeit, of niet weet welke beslissing je moet nemen, of waarom je het zo moeilijk vind om zichtbaar te zijn. Via je onderbewustzijn krijg je de mooiste en meest effectieve antwoorden. Antwoorden waar je met je bewustzijn niet bij kan komen. Je kunt snel blokkades transformeren zodat je resultaten kunt boeken die jij graag wilt. 

Vandaar dat ik naast FyVIP Trajecten ook losse Hypno trajecten aanbiedt in de praktijk.

Ben jij wel eens in hypnose geweest?

Hypnose kan helpen bij:

Pijn en stress gerelateerde klachten
Angsten, onzekerheid
Afvallen of stoppen met roken
Faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen
Slaapproblemen

Ongelooflijk, bijzonder, of wat gaaf!!!

Dat krijg ik heel vaak te horen van een cliënt na een hypnotherapie traject van slechts 3 sessies.

Het kan best verbazingwekkend en ongelooflijk zijn dat als je al jaren rondloopt met een blokkade, ongewenst gedrag of heftige emotie, dat dat in een paar sessies gewoon weg is.

En toch kan dat echt! Jouw onderbewuste kan iets nét zo snel loslaten dat als het iets vast kan houden. Je leven verandert daardoor op een zeer positieve manier.

Daarom verbaas ík mezelf als mensen liever kiezen om met hun ellende te blijven rondlopen. Ze geven bijvoorbeeld wel geld uit voor alcohol, sigaretten, een etentje, de kapper of schoonheidsspecialiste maar innerlijk voelen ze zich slecht. En ja, ik begrijp dat het in eerste instantie spannend kan zijn. Dat is helemaal oké!

Maar hoe zou jouw leven er uitzien als jij gemakkelijk in 1 tot 2 sessies oude ingesleten patronen en blokkades loslaat? Wat ga je dan allemaal doen wanneer die blokkade, ongewenst gedrag of heftige emotie gewoon weg is?

Heb je daar al eens over nagedacht? 

Durf je te kiezen voor je eigen geluk en te transformeren in de persoon die jij écht wilt zijn?

Enkele ervaringen

Sjoerd, ik ben zo blij dat ik gewoon in 2 sessies van mijn jarenlange claustrofobie af ben. Heerlijk, ik heb echt zin om op vakantie te gaan zelfs met het vliegtuig! Bedankt man!

Heerlijk ontspannen voel ik me na je hypnosessie, mijn kop is leeg en het is heel lang geleden dat ik me zo ontspannen voel tijdens een stressvolle periode op het werk

Bijzonder en bizar tegelijkertijd dat je zo snel en haarfijn de angel uit mijn negatief zelfbeeld wist te halen. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst, en durf weer in de spiegel te kijken

Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Wil je weten wat hypnose voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan laat ik je kennis maken met deze mooie methode! Ik kijk er naar uit, jij ook?
Zorg voor verbinding, tussen hoofd, hart en lijf!