FyVIP Programma

Op deze pagina vindt u meer inhoudelijke informatie over onze ‘FyVIP-bedrijfsaanpak’.

Hoe gezond en succesvol is je bedrijf?

Je bent ondernemer en bij jouw bedrijf werken mensen, en de gezondheid van deze mensen is belangrijk om je bedrijf succesvol te houden. Echter zie je bij deze mensen op de werkvloer een hoop fysieke of psychische problemen:

  1. 1 op de 5 mensen heeft darmklachten
  2. 1 miljoen Nederlanders hebben op dit moment een burn-out
  3. 70% van de Nederlanders heeft slaapproblemen
  4. Gemiddelde score van eigen vitaliteit op een schaal van 0-10 is maar een 5,5

Deze vitaliteitsklachten uiten zich vaak in:

  1. een slechte concentratie
  2. minder energie
  3. pijnklachten
  4. minder enthousiasme in het werk.

De belangrijkste invloed op deze klachten is het ziekteverzuim. Mensen die problemen hebben op het gebied van hun vitaliteit verzuimen meer en langdurig. Naast dat het erg vervelend is voor de medewerker om ziek thuis te zitten lopen de kosten hiervan voor het bedrijf ook enorm op.


     Er is dus op meerdere vlakken winst te behalen.     Wat is het FyVIP programma?

Om klachten goed te kunnen begrijpen werken we met een innovatief model. Wij benaderen fysieke of mentale problemen vanuit 6 basis pijlers.

Hoe breder je naar iemand kijkt, hoe beter iemand zich begrepen voelt en hoe meer praktische oplossingen er zijn om weer lekker in je vel te zitten zowel lichamelijk als geestelijk. 

Allereerst willen we jou, je bedrijf en je medewerkers graag leren kennen. Niet alleen persoonlijk, maar ook hoe het met jouw medewerker is gesteld op fysiek, mentaal of emotioneel niveau.

De inzichten die hieruit volgen bespreken we graag. Want hoe gezond is je bedrijf eigenlijk? De gezondheid van van je medewerkers is belangrijk om jouw bedrijf succesvol te  maken en te houden.

We gaan graag aan de slag met praktische plannen om de gezondheid op individueel niveau te bevorderen. Binnen dit programma lossen we darmklachten, energieproblemen, slaap of stress problemen en nog veel meer andere zaken op.

We leren je medewerkers tijdens het traject alles om het zelf te kunnen na 4 maanden, dit traject was geen sprintje, het is een springplank naar de beste versie van jou en je medewerkers. 


Gemiddeld winnen onze deelnemers 3 punten op hun energieniveau! Dus scoort de medewerker zijn vitaliteit bij aanvang op een 4, dan is de kans erg groot dat hij eindigt met een 7 en vaak nog hoger


Natuurlijk zijn er naast FyVIP trajecten ook mogelijkheden om vitaliteits masterclasses te organiseren. Hieronder geven wij in een schema weer hoe een FyVIP traject voor bedrijven verloopt. 

Wat maakt het FyVIP programma uniek?

Wij geloven dat een medewerker goed in zijn vel moet zitten om goed te kunnen functioneren. Het goed functioneren van een medewerker is afhankelijk van verschillende elementen. Naast de kwaliteit van de medewerker en de werksfeer, moeten we hierbij ook denken aan de gezondheid, de focus en het enthousiasme van de medewerker.

Dat jij als ondernemer al aan de kwaliteit en de werksfeer werkt weten we zeker, maar laat ons je helpen om aan de vitaliteit van het personeel te werken. Samen werken we aan een topteam en topprestaties. Onze uitgebreide kennis van het lichaam, vitaliteit en gezondheid en jullie kennis van het bedrijf zorgen voor geweldige resultaten

Kunnen wij iets voor jou en je bedrijf betekenen?